Moordspel Zuudwoldiger Huuskamer

 

Het Sherlock Holmes Moordspel wordt als compleet verzorgd bedrijfsuitje/familiedag/vrijgezellenfeest etc. door Tourist Tours en ons georganiseerd. Dit is mogelijk voor groepen vanaf minimaal 15 personen. Dit is in combinatie met een bourgondisch- of stamppot buffet, of indien mogelijk een BBQ-buffet, twee consumpties en het moordspel.
Opgave gebeurt bij voorkeur via de reserveringspagina van tourist tours (www.tourist-tours.com) of via ons 0528-372678 of info@zuudwoldigerhuuskamer.nl
 

Wat houdt het spel in?

Er is een moord gepleegd! Alleen door strategisch te denken, slim te spelen, voorzichtig rond te sluipen en het andere teams lastig te maken, kun je de moordenaar ontmaskeren. Daarom zul je in teamverband moeten samenwerken, maar in de schemerige straatjes is dit niet altijd even gemakkelijk. Met behulp van moderne en interactieve hulpmiddelen kun je de moord stukje bij beetje oplossen.

Na het buffet volgt de speluitleg, het uitreiken van de tablets en een lijst met verdachten en mogelijke moordwapens. Aan de hand van de gedetailleerde kaart op de tablet zoek je de weg door de schilderachtige straatjes van Zuidwolde. Onderweg zoek je zoveel mogelijk digitale aanwijzingen, verzamel je onzichtbare hints en zul je getuigen om moeten kopen. Hiermee kun je uiteindelijk de moordenaar ontmaskeren...

Laat je meeslepen in de spanning van dit spel en ontdek het prachtige Zuidwolde op een heel andere manier...


Prijzen:
 

47,50 p.p. incl. BTW, buffet of BBQ, consumptie tijdens het spel en een consumptie tijdens het buffet.
In de winterperiode een stamppotbuffet, in de zomer een bourgondisch buffet of BBQ.

In overleg is het mogelijk een dessertbuffet toe te voegen voor € 7,50 p.p.
Mogelijkheid tot 2 uur onbeperkt consumpties voor slechts € 16,50 p.p.
Of 3 uur onbeperkt consumpties voor € 19,50 p.p. en 4 uur voor € 22,50 p.p.

 

De Buffetten:

Bourgondisch buffet: waldorfsalade, huzarensalade, div. gerookte vissoorten, gevulde eieren, spare ribs, gehaktballetjes in satésaus, schnitzel met champignons en ui, kibbeling, beenham met mosterdsaus en friet.

Stamppotbuffet: vooraf snert en bonensoep met roggebrood en spek en boerenbrood met kruidenboter.
Boerenkool, zuurkool, hutspot, speklapjes, rookworst, hachee, zilveruitjes en augurken, piccalilly en mosterd.


Barbequebuffet: speklap, spare ribs, div. spiesjes, runderburger, gemarineerde kippendijen, vis in folie, shoarmaschijf, boerenbrood met kruidenboter, aardappel/ei salade, zalmsalade en div. sausjes.Voor meer informatie of vragen over dit arrangement kunt u altijd contact met ons opnemen.
0528-372678 of info@zuudwoldigerhuuskamer.nl

of via Tourist Tours www.tourist-tours.com

 

Nieuws

meer nieuws

dinerbon