Bierkaart

Affligem Blond € 3,50

Helder, vol blond abdijbier, laat zich makkelijk drinken, met een zachte, hoppige smaak en gouden kleur. Gebruik van 100% natuurlijke gist. Verbazend frisse afdronk. De echte proever zal een zweem van citroen ontdekken.
Alcoholpercentage: 6,8%

Fles 33cl

 
Brigand € 3,40

Net als de vrijheidsstrijders van weleer is Brigand sterk en krachtig. Het is een licht amberkleurig bier met een volle, krachtige smaak, lichtjes bitter door zijn fijne hop. De gist mag rustig aan de bodem kleven: geen zorg! Uitstekend voor de gezondheid!
Alcoholpercentage: 9%

Fles 33cl

 
Brugse Zot Blond € 3,80

Brugse Zot Blond is een goudblond bier met een fruitige smaak die fluweelzacht en makkelijk doordrinkbaar is. Gebrouwen van 4verschillende moutsoorten en 2 hopvariëteiten.
Alcoholpercentage: 6%

Fles 33cl of Tap

 
Erdinger Weissbier € 4,50

Heerlijk zuiver beiers witbier met een bijzondere smaakbeleving. Dit bier is verfrissend en zacht van smaak en kan zowel troebel als helder gedronken worden 
Alcoholpercentage: 5,3%

Fles 50cl

 
Edelweiss Weissbier € 4,50

Een heerlijk friszuur Wiessbier met een fruitige afdronk en voor iedereen een absolute smaakmaker op het terras en in het cafe. Het is minder bitter is dan pilsener (vanwege een lager hopgehalte).
Alcoholpercentage: 5,5%

Fles 50cl

 
Wieckse Witte vanaf € 3,00

Wieckse Witte is een heerlijk fris witbier, gebrouwen volgens de oude Maastrichtse traditie. In de smaak van Wieckse Witte herkent u de zonnige combinatie van citrusschillen en een zweempje koriander
Alcoholpercentage: 5%

Fles 33cl

 
Wieckse Rose € 3,00

Wieckse Rose is een heerlijk zacht en fruitig rosebier met een toegankelijke friszoete smaak en het heeft de genuanceerdheid van een mooie rose en het levendige van een sprankelend witbier
Alcoholpercentage: 4%

Fles 30cl

 
Gouden Carolus Hopsinjoor € 4,00

Gouden Carolus Hopsinjoor vervolledigt het smakenpalet van het gamma Carolus-bieren. “Hopsinjoor” is een verwijzing naar enerzijds de figuur “Opsinjoor” die verweven is met de Mechelse geschiedenis en anderzijds de 5 gebruikte hopvariëteiten en het is een zgn. "Blond" bier. De hoppen worden op verschillende tijdstippen gefractioneerd in het kookproces teneinde om een maximaal aan aroma over te houden. Qua smaakomschrijving is het een overwegend zacht bier met bittere afdronk. Hergisting in de fles (hoge gist).
Alcoholpercentage: 8%

Fles 33cl

 
Heineken Pilsener Small € 2,20

Heineken is een lekker doordrinkbaar premiumbier. Een fris pilsener, gebrouwen volgens traditioneel recept.
Alcoholpercentage: 5%

Glas klein (25cl)

 
Heineken Pilsener Medium € 3,20

Heineken is een lekker doordrinkbaar premiumbier. Een fris pilsener, gebrouwen volgens traditioneel recept.
Alcoholpercentage: 5%

Glas middel (35cl)

 
Heineken Pilsener Large € 4,20

Heineken is een lekker doordrinkbaar premiumbier. Een fris pilsener, gebrouwen volgens traditioneel recept.
Alcoholpercentage: 5%

Glas groot (50cl)

 
Heineken Pilsener Extra Cold Small € 2,40

Premiumbier geserveerd op een temperatuur van 0graden Celsius in een ijzig wit,gekoeld Ellipse glas.
Alcoholpercentage: 5%

Glas klein (25cl)

 
Heineken Pilsener Extra Cold Large € 4,40

Premiumbier geserveerd op een temperatuur van 0graden Celsius in een ijzig wit,gekoeld Ellipse glas.
Alcoholpercentage: 5%

Glas groot (50cl)

 
Tripel Karmeliet € 4,50

Karmeliet is een complex goud- tot bruinkleurig bier met een romige schuimkraag. Dit komt onder meer door de gebruikte granen, maar ook door een beperkt gebruik van Stiermarkse hop, het overvloedig kruiden en het fruitige karakter (banaan en vanille) van de huisgist
Alcoholpercentage: 8%

Fles 33cl

 
Amstel Radler € 3,00

Is de mix van Amstel bier en sprankelend citroenwater. Het is dubbel verfrissend en heerlijk als je verfrissing nodig hebt
Alcoholpercentage: 2%

Fles 33cl

 
La Chouffe € 4,00

Belgisch goudblond bier met een bruisend, sterk, fruitig en kruidig karakter.
Een niet gefilterd goud blond bier, met aroma's van koriander, peren en ananas die hergist in de fles. Het smaakt aangenaam fruitig, gekruid met koriander en kent een lichte hopsmaak.
Alcoholpercentage: 8%

Fles

 
Mort Subite Xtreme Kriek € 2,80

Mort Subite Xtreme Kriek wordt gebrouwen volgens het eeuwenoude recept van spontaan gegiste Lambic langzaam gerijpt op eikenhouten vaten. Hieraan worden de sappigste en rijpste krieken toegevoegd wat dit ambachtelijk bier zijn zéér fruitige kriekensmaak geeft.
Alcoholpercentage: 4,3%
Fles

 
Palm € 3,00

Op speciale wijze gebrouwen, waardoor het bier een volmondige, bitterzoete smaak heeft met een opvallend moutkarakter en een fruitig aroma.
Alcoholpercentage: 5,4%

Fles 33cl of Tap

 
Pauwel Kwak € 4,50

Pauwel Kwak is een bruin Belgisch speciaal bier waar kandij aan wordt toegevoegd. Het is een hoog gistend bier, amberkleurig met een licht moutig aroma en een fruitige nasmaak. Alcoholpercentage: 8%
Fles

 
Rochefort 10 € 4,20

Rochefort is een trappistenbier dat in de Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy te Rochefort in de provincie Namen wordt gebrouwen. De Cisterciënzerabdij voor nonnen werd in 1230 opgericht, en heeft sinds 1595 een brouwerij. De abdij werd tijdens de Franse Revolutie rond 1789 vernield, maar heropende in 1887 en hervatte het brouwen 12 jaar later. Door het succes werd de brouwerij in de jaren ’50 uitgebreid en gemoderniseerd.

Rochefort 10 is een diep roodbruin bier. De geur heeft een fruitig karakter, met kaasachtige en houtachtige kenmerken. De smaak is volmondig, de afdronk is lang, droog en warm van de alcohol.
Alcoholpercentage: 11,3%

Fles 33cl

 
Straffe Hendrik € 4,20

Een goudkleurige tripel met een krachtige smaak. Straffe Hendrik wordt gebrouwen door de laatste actieve familiale brouwerij: Brouwerij de Halve Maan, gelegen in het historische Brugse centrum.
Alcoholpercentage: 9%
Fles

 
Westmalle Dubbel € 3,80

Donker, roodbruin bier met een lang, droge afdronk. De smaak is rijk en complex, kruidig en fruitig met een fris bittere finale
Alcoholpercentage: 7%

Fles 33cl

 
Drentse Bieren € 3,90

De Kolonist Weizen Bier

Een heerlijk zacht en fruitig tarwebier van hoge gisting. Een echte dorstlesser. Alcoholpercentage 5%

De Vagebond Vienna Bier

Een bier voor alle jaargetijden! Donker koperkleurig, moutig van smaak met licht bittere afdronk. Alcoholpercentage 5%

De Weldoener Blond Bier

Een hoppig blond bier van hoge gisting. Bitterzoet, rijk aan smaak en mooi doordrinkbaar. Alcoholpercentage 6,5%

Zware Jongen Tripel Bier

Een goud geel bier van hoge gisting. Volmoutig van smaak, met een kruidige geur. Alcoholpercentage 9%

 

 

 

  

 

Nieuws

meer nieuws

dinerbon