GOUDEN TAPKNOP

Op 6 januari 2014 hebben wij als deelnemer van het goed getapt programma van Heineken/Amstel/Brand de gouden tapknop gewonnen van de regio Overijssel/Drenthe. Op deze avond maakte de authentieke Heineken Bierwagen, voor deze gelegenheid omgedoopt tot Goed Getapt Bierwagen, een rondrit door de gemeente om de bevolking op de hoogte te brengen van een feestelijke gebeurtenis. Zo onthulde de stadsomroeper dat cafe 't Achterhuus aan de hoofdstraat winnaar is van de gouden tapknop en zich daarmee Top Horecazaak van 2013 in de regio Overijssel en Drenthe mag noemen. Veel vrienden en familie hadden zich voor de winnende horecazaak verzameld, die feestelijk verlicht was door een opvallende projectie. Na de uitreiking van de Gouden Tapknop barstte het feest los. Wij zijn erg trots op deze prijs. Deze prijs geeft aan dat hier het beste bier uit de wijde omgeving wordt getapt. Daarnaast werden wij beoordeeld op service en gastheerschap.

GOED GETAPT PROGRAMMA

De verkiezing van de Gouden Tapknop 2013 maakt deel uit van het Goed Getapt Programma van Heineken Nederland. Jaarlijks doen hieraan ruim 1850 horecaondernemers mee, die Heineken, Amstel of Brand op de tap hebben. Het Goed Getapt Programma heeft tot doel om bewustwording van kwaliteit en kwaliteitsbeleving in de horeca te verhogen met de focus op tapbier. Naast bier worden ondernemers en hun personeel getraind, technisch ondersteund en getoetst op het gebied van speciaal bier, fris, wijn, gedistilleerd en op koffie en thee. De Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknop worden toegekend op basis van ervaringen en rapportages van mystery guests die alle deelnemende horecazaken minstens vier keer bezoeken. Ondernemers worde beoordeeld op goede gastheerschap, service en bierbehandeling. Goed getapt bier, maar ook het op de juiste manier serveren en behandelen van bier betaalt zich uiteindelijk uit in tevreden gasten die vaker terugkomen.

NUMMER 5 VAN NEDERLAND

Op 19 januari, kregen wij tijdens "de vrienden van amstel live" in Rotterdam, te horen dat wij als vijfde zijn geeindigd in het goed getapt programma van Heineken. Dit betekend dat we vijfde zijn van Nederland van de 1850 horecazaken die mee deden aan dit programma. Dus kom snel eens bij ons langs, zodat U ook kunt genieten van onze service, gastheerschap en natuurlijk van een perfect getapt biertje.

TOT GAUW.

Nieuws

meer nieuws

dinerbon